perjantai 21. lokakuuta 2011

Ulkoilua metsässä

Jeppistä jee, ollaan nyt parina päivänä käyty saman vanhan porukan kanssa ulkoilemassa läheisessä metsässä ja saatu dogit melkeimpä tunnissa raitisilma myrkytyksen partaalle, on ollut niin ihanan rauhaisaa :) Ei ole ollut pilkottuja lehtiä tms tavaroita ympäri kämppää, saatikka sitä vessa paperia :D Nätisti ovat olleet yksinään kotona.
Edellisistä reissuista eroten otin nyt vaihteeksi Puten mukaan juoksemaan nilkkoihini metsä reissulle. Vanhakin kun se jo on niin oli meno hieman laimeampaa kuin tuon muun joukkion. Kyllähän vanha paagekin innostui juoksemaan jossain välissä hiukan, mutta muuten keskittyi nupun haisteluun ja ahdisteluun ;) Oli kyllä aivan sairaan kaunis päivä, tai no kaksi päivää kahtena eri päivänä käytiin tuolla metsässä haahuilemassa.
Sitten on ihanasti nuo rokotukset niiiiiin myöhässä kun ei ole töitä ja rahat ovat rajalliset, pitäisi tosiaan varata rokotusaika nyt kun on rahaa, edelliset rokotus rahat menivät puten überkalliiseen silmän kuntoon hoitoon, kun värikalvon tulehdus uusi kolmatta kertaa, silmään viime syksynä tulleen haavan takia. Ihanaa.. No eipä olla tosiaan koirapuistoissa käyty etenkään tämän kyseisen Kotkassakin olleen parvon takia saatikka käyty vieraiden koirien tykö. Ihan pysytelty noissa parissa tutussa ja varmassa. Nyt tulevalla viikolla pitääkin varata aika Tenhusilta, mikäli heille vain mahtuu :) Sitten jos alkaisi koirakouluilua miettimään



 


 






1 kommenttia:

Comas kirjoitti...

Saat tunnustuksen! Linkissä ohjeet sen tekemiseen; http://boxingdogs.blogspot.com/2011/10/tunnustukset.html

Lähetä kommentti