maanantai 4. heinäkuuta 2011

Uusi blogi ja pentu :)

Heipähei kaikki!
Nyt on siis pistetty pystyyn uusi blogi Putelle ja Demolle. Tosiaan Entisessä blogissa esiintyi Hemi, josta luovuin hyvän kodin löydyttyä, sillä Hemi ei todellakaan soveltunut änekkyytensä takia kerrostaloon ja asustaakin nykyisin kivassa perheessä maalla.

Nyt puten kanssa siis majaa pitää pian kahdeksan viikkoinen (8vk) koirasu si poika Demon eli Demo.  Olin katsellut itselleni koiraa viimeiset 3 kuukautta kun luovuin Hemistä, mutta mikään ei oikein tuntunut omalta ja ne jotka vähäänkään sille vaikuttivat olivat joko jo myyty tai niin kaukana etten olisi jaksanut toiseen päähän Suomea jaksanut lähteä ajamaan.

Yhden koirasusi kasvattajan aikuisia koiria oli ollut meillä hoidossa ja tutuillani on myös useita koirasusia, joten rotu on myös tuttu entuudestaan. No eräänä päivänä lähdimme kasvattajalle katsomaan pieniä pari kolme viikkoisia koiranpentuja, enkä silloin vielä tiennyt että ottaisin sellaisen. No sitten tässä välissä kasvattaja tarjosi minulle kahta nuorta palautunutta kasvattiaan, joita en huolinut. Ja pian sen jälkeen hn tarjosi minulle tätä pentua, jota sanoin nähdessäni ekan kerran 'vajakiksi', koska se oli puolet pienempi kuin muut pennut sekä sillä oli knikki hännässä. Rakastuin siihen kyllä heti. No jossain vaiheessa olin  jo kahden vaiheilla ja mietinnän jälkeen menin katsomaan pentuja (huom! vain katsomaan, mukamas :D) ja yllätys ostin sitten pikkuvajakin.

No Demo on nyt sitten ollut viikon kotona ja on ollut oikein reipas ja fiksu poika :) Olin todella yllättynyt kun pikkupoika nousee öisinkin asioimaan sanomalehtien päälle ja mikäli ulko-ovi on auki se yleensä menee ulos asioille. Olen ollut todella tyytyväinen. Demo on tullut Puten kanssa hyvin toimeen ja vanha pappa on oikein innostunut leikkimään pikkuisen kanssa. Aluksi pelksin Puten käyvän liian rajuksi, mutta hienosti osaa varoa pientä pentua.

Loppuun muutamia kuvia uudesta tulokkaasta :)








2 kommenttia:

mami kirjoitti...

Mielenkiintoinen kaksikko sulla ja kunnioitettavaan ikään ehtinyt ranskis <3 Jaksaako vanha herra vielä riekkua uuden tulokkaan kanssa?

Meidän lauma liittyy blogin lukijoihin =)
t. mami+lauma pikku2nen.vuodatus.net

Essi kirjoitti...

Joo onhan tuo jo iäkäs ja yhtä leikkisä ja jaksaa riekkua pikkuisen kanssa, riippuu tietty aina päivästä, mutta ei se kyll välitäkkään vaikka vaavi puree ja repii korvista sekä poskista :) Ja vielä mielummi ihmisten kanssa. Hirveää rallia tuppaa kyllä vetämään. Vanhuksellakaan ei ole ollut mitään kummempia kuin silmä ja korva tulehdusta tässä 3 vuoden aikana, mitä minulla se on ollut :) Tosi vetreä ja nuorekas tapaus siis ;)

Lähetä kommentti