keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Puhelimella bloggailua

Nyt tuli sitten blogger sovellus ladattua puhelimeenkin kun tuli sitten otettua uusi liittymä ja otettua puhelin siinä samassa kun vanha luotto samsung sanoi itsensä irti. Seuraajaksi tulikin sitten samsung galaxy s2, josta  pidänkin erityisen paljon.

Joo jos nyt siirryttäisiin sitten muihinkin juttuihin, puhelumen hehkuttamiden sijaaan.
Tänään sain tuon mun uuden asunnon, tai no talon, avaimet kouraan ja pitäisikin alkaa pikkuhiljaa viemään oman auton voimin noita pienempiä tavaroita ja sitten lainata töistä yhdistyksen pakua niin saa loput kamat vietyä. Meidän oma paku jää nimittäin takavetoisena siihen pihan mäkeen ihanasti jumiin, joten taidan jättää väliin. Toinen vaihtoehto olisikin siten isäukon nelikko maasturi ja perään peräkärry. Se ainakin toimisi. No pitää nyt katsoa. Eli ensi viikolla sitten saatankin jo asua siellä :) Vähän jänskättää, miten sitä sitten osaa elää ok talossa ihan yksin. (eikä jänskätä, oon innoissani kun ei tartte välittää ihan perseeseen ammutuista kyylä naapureista!)

Koirien osalta sitten taas on mennyt ihan normaalisti. Noiden vapaana liikuttelu on kaikelta kiireeltä hieman jäänyt ja kaikki muukin harrastelu on ollut hieman huonolla hapella. No nyt kun muutetaan niin voi olla että tulee uusia tuulia tämän osalle. Bianca ei sitten kyllä millään meinaa lihoa -.- Sen ruokahalutkaan eivät ole mitkään suunnattomat. Se kun ei ole ahne kuten Demo ja Putte. Luurankoa muistuttaa siis yhä..
Pieni tappelun tapainenkin oli tuossa noin viikko sitten. Demon ja Putte leikkivät pehmolelulla vetoleikkiä ihan normaalisti ja yhtäkkiä Bianca vingahtaa ja syöksyy sohvalta lattialle ja juoksee luikse ja nappaisee Puttea. No arvatkaa vaan hyökkääkö ranskis kimppuun kun sille tehdään noin? No tottakai. Kävin sitten niskavilloista erottamassa riita pukarit heti alkuunsa. Bianca lopetti heti mutta vanha herra olisi halunnut jatkaa normaaliin tapaansa, piti sitten kehottaa hieman korkeammalla volyymillä lopettamaan. Hetkeä myöhemmin riitapukarit makasivat taas sylikkäin sohvalla ja pesivät toisaan. Eli sellaista tällä kertaa.. Taistelusta muistoksi tuli pienehkö vekki Puten otsaan, joka on jo parantunut kokonaan. Osasin odottaa jotaib tälläistä, sillä Bianca on hyvin mustasukkainen ja parina iltana oli irvistellytkin papalle. Demosta Bianca taas ei ole mustis. Tosiaan tapahtunämaan liittynyt pehmolelu oli saapinut taloon samaisena päivänä. Kai se Bianca sitten oli siitä jotenkin omistuksen haluinen. Jälkeenpäinkin Bianca on käynyt jännästi ulisemaan ja tullut rauhattomaksi kun olen puten kanssa pehmoleluilla leikkinyt. Jännää.. Nyt olen irvistelyn saanut loppumaan, Bianca joka on hyvin mukavuuden haluinen ja nukkuu aina sohvalla ja sängyssä mun vieressa puten kanssa, on joka irvistyksestä joutunut kovalle lattialle Demon seuraksi (voi raukkaa, oikein eläinrääkkäystä, ainakin sen omasta mielestä) Noin loppui irvistely. Putte ob muutenkin aika harvinainen tapaus, sillä Bianca on rasisti, se ei tule pienten koirien kanssa toimeen. Eikä myöskään sitä pelläävien narttujen kanssa, vaikka kyseessä olisikin pentukoira. Aikuisten itsevarmempien narttujen ja urosren kanssa se sensijaan tulee loistavasti toimeen. Tuon Puten erikoistapuksen voi selittää sen iso ego ja ikä sekä etenkin ison koiran rauhallinen ja itsevarma käytös. (rauhallisella tarkoitan sitä että ei vipelläxmenemäänxkuin kääpiöpinseri konsanaan, herättäen Biancan suuren saalistus vietin, joka on pieniä koiria kohdatessa se suurin ongelma kun se pitää niitä saaliina..)
Mitähän muuta sanottavaa tässä nyt olisi... Hmm.. Ei kai mitään muuta kuin että olen nyt päättänyt kevään aikana leikkauttaa Demolta pallit ennen Biancan suraavia juoksuja. Näin yksi yö painajaista että Demon astui biancan. Kiitos ei. Jos tolla meinaan joskus pentuja teettää, tulee isänä olemaan husky, malamuutti taikka valkoinen paimenkoira tai jiku nuu arktiseeämpi alkukantainen ulkonäöllisesti sopiva ja terve yksilö. Olen hyvin tarkka terveyden ja luonteen puolesta, sillä Bianca on erityusen arka. Nyt ollaan sitä siedätetty vieraisiin. Naiset alkaa olla jo aika ok sen mielestä mutta miehet sensijaan ihan kammottavia. Yksi miespuolinen ystävä jopa on saanut silittää tuota. Viimeksi eilen hän oli täällä lahjomassa ja rapsuttelemassa Biancaa :)

Loppuun vielä R.I.P. Emma poni +30 vuotta


0 kommenttia:

Lähetä kommentti