maanantai 10. joulukuuta 2012

Ohhoh, vuosi taukoa!

Gröhöm.. Mitähän ihmettä, vuosi on vierähtänyt näin nopeasti. Täytyy sanoa että olen ollut todella epäaktiivinen postaamaan minkään sortin teksti kyhäelmää, on ollut yhä kiirettä ja kaikkea. Mutta kuitenkin nyt asian, meillä on tapahtunut paljon muutoksia, Muutettiin omakotitaloon, otin neljännen koiran, Bianca lähti uuteen kotiin, muutama koditon koira on ollut minulla ja lähteny uuteen kotiin, kuten edellisessä tekstissäni mainitsinkin, koiria on ollut hoidossa jne.

Nyt tänä viikonloppunakin olisi tarkoitus että Hemi niminen sekaroituinen koira tulee minulle takaisin yli puolentoista vai jopa kahden vuoden jälkeen. Hemi on siis 'entinen koirani' myöskin, joka tuli minulle etsimään kotia, olisin sen kyllä itsekin pitänyt, mutta poika ei soveltunut kerrostaloon ja muutti siksi pois. Hauska nähdä millainen termiitti Hempasta on kuoriutunut näiden vuosien aikana, minulla ollessa Hemi oli todella sosiaalinen ja oppivainen veijari joka piti ääntä. Seuraaminen, vierelle tulo ja katsekontakti opeteltiin silloin heti ekaksi kun hemppulainen meille tuli, saa nähsä osaako se vielä jotakin :)
No kuitenkin sitten siirrytään kesän ihan lopussa uuteen kotiin lähteneeseen Biancaan. Tosiaan rakas tyttöseni oikeasti hieman sekosi muuton jälkeen, sen eroahdistus ja tuhoaminen yltyi oikeasti kauheaksi. Kaikki tavarat, kaapin ovet (mukaan lukien kaikki teipatut ovetkin kuten jääkaappi, pakastin, tiskikaappi jne) olivat auki ja tavarat lattialla ja ruoat syöty kahden muun pöljän toimesta. Oven ja ikkunoiden karmit raavittu ja osittain purtu piloille, lattiamatto revittynä, pissat ja kakat aina vakiona lattialla sekä sohva ja mahdollisesti sänky. Niin unohtamatta ikkunan rikkomista. Siis se oli aivan kamalaa. Rakensin tarhankin sitä varten mutta eihän tyttö siellä pysynyt, vaan kaivautui ali. Loppujen lopuksi Bianca rauhoittui ja oli suhteellisen nätisti, mutta luotto koiraan oli mennyt täysin ja en vain enää pystynyt vaikka tuhoilu vimma olikin puolet pienempi. Aikaisemmin taistelin saman asian kanssa jo edellisessä asunnossa, mutta se ei ollut läheskään noissa mitoissa. Noh, nyt Biancalla on niin hieno koti ettei mitään rajaa! :) On sitä silti ikävä ja paljon :(

Tosiaan loppukeväästä (kuten mainitsin) meille muutti käyttölinjainen (luppakorvainen) sakemanniuros Moorchloss Daco eli tutummin ihan vain Luka, joka on erittäin kiltti ja huomionkipeä ja vähän adhd kaveri. Plussapuolia tuossa on paljon verrattuna hukkiin, miellyttämisenhalua löytyy mierlin määrin, samoin intoa työskennellä ja muutenkin tuo pysyy vapaana omassa pihassa, toisinkuin isoksi kasvanut lapsoseni Demo, jonka mielessä on ainoastaan vapaaksi päästessä että "ulos portista ja tielle" Tosiaan nyt eletään sitten vain näiden poikien kanssa ja kohta neljän pojan, joka toivottavasti löytää uuden kodin, mikäli en nyt sitten keksi että haluan sen pitää ^^  Täytyyvain sanoa että olen varsin tyytyväinen nykyiseen laumaani, kaikki ovat hyvin balanssissa. PUTTE ON POMO!

Tekstin seassa on joitakin satunnaisia kuvia Putesta ja Lukasta matkanvarrelta, loppuun vielä muutama lisää, olkaa hyvät :)








0 kommenttia:

Lähetä kommentti