sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Perheenlisäystä karvaisessa muodossa.

Heippaallaa kaikille! Meidän perheeseen liittyi noin viikko sitten uusi jäsen. Koirasusipoika Rocky, eli tutummin Rape. Rapeboy on  Demon täysveli, samasta pentueesta.
Rape palautui kasvattajalle, koska sillä esiintyy eroahdistusta kun jää yksin, ilman koirakaveria sekä koska sillä on saalisviettiä niin paljon ja perheessä oli kaneja. Ja heillä oli myös kääpiösiili, jonka Rape olikin päässyt tappamaan. Tosiaan Rapen ja Demon kasvattaja sitten soitteli minulle, etta otanko  hoitoon tai omaksi jos tykästyn siihen. No minä kun en osaa ikinä sanoa ei, niin tottahan toki otin.

Rocky on tosi mukava ja rauhaisa poika, joka kylläkin kuseksii pitkin mun kämpän mattoja ja lattioita, ihanaa. No ei ihan kokoajan, mutta enemmän kuin Demo, jolle vahinkoja käy. Rape on ollut kääpiöpinserin kaverina ja voi kamala sitä reaktiota kun tultiin kotiin, kun vastassa olikin isokokoinen velimies, Putesta ei ollut niinkään väliä, kun sen koko nyt ei päätä huimaa. Hampaita näyteltiin ja huuto oli kova, mutta loppujen lopuksi kotiutui suht nopeasti. Tosiaan nyt Demon käytös on muuttunut oudoksi, se puolustaa luitaan ja ruokansa Rockylta, mutta ei Putelta. Olin alkuun hyvin ihmeissäni, mutta uusi jäsen laumassa, niin pitää sitä vähän pomottaa. Joo ja eilen Rocky teki fiksut ja meni puten suusta ottamaan luuta varmaan kymmenettä kertaa. Kai se ajatteli että kun muillakin kerroilla se on antanut sen niin antaase nytkin. No ei mennyt ihan niin helposti, Putte antoi unnon lähdöt Rockylle, joka mahdollisesti oppi, ettei mennä sorkkimaan Puten luita. On kieltämättä ollut erittäin mielenkiintoista kun tuo Rocky tuli taloon.

Nyt taidan ottan rockyn mukaan ja lähteä koirapuistoon, jospa vaikka kaverini ja hänene rotikka-dobberimix Nuppu tulisi mukaan, sillä Nuppu on tämän hetkisistä koirista ainoa jonka kanssa Rocky leikkii. Loppuun vielä pari huono pokkarillani otettua kuvaa sisätiloissa...



0 kommenttia:

Lähetä kommentti