perjantai 16. joulukuuta 2011

Taas muutoksia laumarakenteessa!

Daidadaidaa, taas on lauman koostumus muuttunut, Bianca tuli takaisin meille asumaan, nyt se on kylläkin mun ihan ikioma ja Rockypoika lähti kaverilleni kokeiluun, josko tulisi ainoana koirana hänellä toimeen, vaikka on tottunutkin koiraseuraan. Tosiaan Bianca on tuo noin +/-40 prosenttinen hukka, joka olikin mulla hoidossa aikaisemmin kuukauden tai parikin. Mutta hieman huonohkolla menestyksellä ja sainkin sittemmin varoituksen Biancan yhdestä yöllisestä möykkäämisesta.
Nyt pitääkin sitten olla paljon enemmän kotona ja miettiä voiko illalla lähteä pois kotoa kahvittelemaan kun hiljaisuus on alkanut. En tosiaan halua häätöä vaikkakin pois olenkin meinannut muuttaa. Biaca on tosiaan erityisen arka etenkin vieraita kohtaan, minua ei niinkään kun se oli meilä löytöeläintalolla pariin otteeseen hoidossa ja olen niitä tosiaan kotonaan käynyt hoitamassa sekä tietty kun oli minulla hoidossa. Nyt ollaankin sitten alettu vieraita ihmisiä kohtaan siedättämään. Ihan reippaana tyttönä on jopa mennyt oma-alotteisesti haistelemaankin!
Pääsi tuttujeni pihallekkin juoksemaan jälkiliina perässään, jos ei meinaa antss kiinni, ja todella hienosti meni! Rupesi heidän koiriensa kanssa leikkimään ja veti hillitöntä rallia. Olin kyllä ihmeissäni ja samalla todella ylpeä!

No mutta nyt yritärtään sitten jos Bianca tajuaisi naksuttelun päälle yhtikäs mitään ja jos sitä saisi jotenkin päin vähän koulutettua, ainakin herkut sille kelpaa laidasta laitaan jos ei muuta. Eli motivaatioimis tapa on löydetty, lelut sitä ei kyllä kiinnosta pätkääkään. No jos se nyt vaikka tästä lähtisi.
Demo on yhtä vajakki kuin aina ennenkin ja Putte vähän kipeänä, muutaman päivän ollut tosiaan ihan löysällä ja jalassa ihana mätäpaise, johon olen kefalexia syötellyt. Onneksi sain kaverilta Canikuria tänään, josko tuo ihana ripuli loppuisi pikkuhiljaa =) Huomenna olisi tarkoitus mennä kokeilemaan koirapuistoilua, josko Bianca innostuisi Demon kanssa rallittamaan.

Biancahan on ihan oikeasti Demon isän Brownien täys-sisko elikkäs samalla Demon täti. Tuli vain näin mieleen. Voisinkin tässä aikani kuluksi väsätä postauksen Demon vanhemmista sekä sukulaisista, kun otin kuviakin kasvattajalla koiria hoitaessa ollessani.

Demo ja Bianca perusolotilassa :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti